16 Aralık 2013 Pazartesi

RÜYAMDA 16 ARALIK

Rüyamda kendimi, rüyadayken gördüğüm rüyanın video kaydını izlerken buluyorum ve görülen rüyanın video kaydını izlemenin harika bir şey olduğu gerçeğini anlıyorum.

8 yorum:

Hektor dedi ki...

Rüyamda cep telefonuma bir mesaj geliyor. Telefonu cebimden çıkarıp mesajı açıyorum ve gördüğüm rüyanın video kaydı ile karşılaşıyorum.

Joujou dedi ki...

Ben bir ara yarım kalmış rüyamın devamını görebiliyordum. Rüyaya konsantre olup uyuyordum ve gerçekten de devamını görebiliyordum. 3-4 senedir başaramıyorum nedense.

Hektor dedi ki...

Müthiş bir şey Joujou. Sözcüklerle anlatılmaz olması bundan. Hala gözümün önünde olan o video kaydın muhteşemliği anlatılamaz. Görüyorum fakat anlatamıyorum.
Daha çok yoğunlaşmalısın Joujou. Önceleri başardığına göre yine başaracağına eminim.

Pehito dedi ki...

Bugün televizyonda rüya gözlüğü gördüm. Takıyorsun uyumadan önce ve sen rüyanı yönlendiriyorsun.
Seninki de sanki biraz geleceği yönlendiren bir rüya olmuş gibi.
;)

Joujou dedi ki...

Ama sanırım rüyanın devamını görme meselesini beyin dilediği gibi yönlendiriyor. Çünkü kötü başlayan bir rüyayı mutlu sonla bitirebiliyordum.

Galiba büyüdükçe daha az hayal kurmaya başlıyoruz...

Hektor dedi ki...

Sevgili pe hito,
İleride, görünen rüyanın video kaydı çekilebilir mi bilmem ama senin sözünü ettiğin gözlüğe gelince; insan rüyasını yönlendiriyorsa kendini rüyada mutlu edebilir.

Hektor dedi ki...

Joujou,
Görülen düşün, görmek istenilen düşe dönüştürülmesi ideolojik olduğundan, mutlak sürrealist olmaktan çıkar. Çünkü işin içine ideoloji girmiştir. Düşü hayal gücüyle estetize etmişsin demektir. Yani düşü bozarak görmek istediğin düşe çevirmiş oluyorsun.

Jerez Sherry dedi ki...

Hektor hi. I can't read this right now but wanted to say hi!