8 Şubat 2012 Çarşamba

Tülay German - BURÇAK TARLASI

6 yorum:

dayatmalarda kayboluş dedi ki...

hey gidi günler heyyyy ... dedirttin yani tülay german ile.. tapınılası bir ses ve yorumcu... ne çok anı canlandı özellikle bu burçak tarlası ile.. baştan bilsen vaz geçerdin bu post'dan..

Hektor dedi ki...

Daha plağın tozunu alırken canlanıyor anılar ve geçmiş. Tülay German'ı tanımadan, bir insanın yaşıyor olduğuna dair bir inanç taşıyacağına inanmıyorum. Neyi baştan bilseydim, Dayatılanla Yaşamak?

dayatmalarda kayboluş dedi ki...

Tülay German dan önce benim için Edith Piaf vardı, Josephin Baker vardı bu denli sevdiğim bayan yorumcu.. başka da vardı ama Tülay German benim için çok özel, burçak tarlası da öyle ve birden fazla anıları hatırlatıyor hepsi de hüzünlü kayıplarla ilgili.. belki bir gün.. detayları hatırlamaya dayanabileceğimi hissettiğim bir gün hikaye ederim o anılardan bir veya bir kaçını.. herşeye rağmen teşekkürler bu muhteşem insanı dinlettiğin için.. merak ediyorum ilerde başka hangi ortak tutkular çıkacak.. bugün tam 12 den vurdun hem sanatçılar hem de parçalar ile..

Hektor dedi ki...

Bir yandan ortak tutkuların ortaya çıkması sevindirirken diğer yandan kayıpların üzdü beni. 'O bir gün' yazacağın hikayeyi sabırsızlıkla bekleyeceğim. Tülay German sevmek, paydası çok geniş geniş bir alan olmadığından aynı noktada buluşmak ilgiyi artırıyor, sevgili Dayatılanla Yaşamak

bozbek dedi ki...

Bu türküde ciddi bir hüzün gizli..

Hektor dedi ki...

Ciddi anlamda evet. Hüzün, sanki sesin içine gizlenmiş gibi.