13 Şubat 2012 Pazartesi

KISA BİR RÜYADA, 13 ŞUBAT

 

               Evdeyim. Kapının zili çalıyor, açıyorum. Karşımda resmi üniforması ve yüzbaşı rütbesiyle İlker Başbuğ duruyor. Hiç kıpırdamıyor ve konuşmuyor. O esnada alt kat merdivenlerinden yukarı doğru çıkan birinin ayak sesleri geliyor. Biraz sonra gelen kişinin bir kurye olduğunu görüyorum. Soru cümlesi ile adımı telâffuz ediyor, "benim" diyorum. İmzalayıp adıma gelen zarfı alıyorum. Zarfın içinden bir mektup çıkıyor. Migros'tan göndermişler. Mektuptaki yazı, D.Y.' nin bloğunda benden habersiz ve hiçbir katkım olmadan ve otomatik olarak, o her yazı yazdığında yorumum çıktığını, bunun düzeltilmesini istiyor. Dip not olarak, okuduktan sonra mektubun altındaki bölümü imzalayıp geri postalalam gerektiği yazıyor. Ben de öyle yapıyorum. Öncelikle D.Y.' yi arıyor ve ona hatanın benden kaynaklanmadığını söylüyorum. Sonra geri postalamak üzere yakınımdaki  Fenerbahçe PTT şubesine gidiyorum. Gittiğimde kapıda şöyle bir yazı görüyorum: "Şubemiz henüz açılmadı. 2009 Mart ayında hizmetinize girecektir".

8 yorum:

Zeugma dedi ki...

:)))
Son yorumlaşmalarınız etkilemiş olsa gerek. Bilinçaltına işlemiş en azından.
Çok keyifliydi rüya. İlker Başbuğ özellikle :)
Hayırlara çıksın dilerim..

dayatmalarda kayboluş dedi ki...

hayırlısı olsun.. çok da güldüm.. İlker amcam kurye olduğuna göre sen daha da yukarıda bir noktadasın demek... grisini boşver DY şikayet etmez senin yorumlarından Migros ne karışırmış.. PTT ye gelince.. rüya bu yaaa ..:)))

Hektor dedi ki...

Yorumu size ait sevgili D.Y... Şimdiki konumuna göre iyi sayılırım. Umarım o da lâyık olduğuna, özgürlüğüne kavuşur. Teşekkür ederim, yorumlarımdan DY'nin şikayet etmeyecek olması beni cesaretlendirdi. O tarihte orada yoktu.

Nini Nileud dedi ki...

hayırdır inşallah:)

sizi bir arada görmek... paha biçilemez gözümde...

Hektor dedi ki...

Zeugma, gördüğüm rüyaları unutmamak için kendi kendime anlatıyorum, eksiksiz yazmak için. İlker Başbuğ imgesi benim de hoşuma gitti. O imgenin böyle bir rüya ile ortaya çıkacağını ancak rüyamda görebilirdim.

Hektor dedi ki...

Nini, gözünde paha biçilmeyenin ne olduğunu tam olarak anlayamadım.

Nini Nileud dedi ki...

hani böyle reel hayatımızda bazı insanlar vardır, tanırız ama onlar birbirini tanımazlar. çok severiz, bazen yanyana getirip beraber konuşmayı dileriz. yani ben diliyorum böyle şeyleri zaman zaman. sevdiğim kişileri mutlaka tanıştırıyorum birbirleri ile.. blog içerisinde de sizi birbirinize çok yakın buluyorum ve benzer görüp-diyalog halinde olmanızdan hoşlanıyorum... nacizane duygular yani :)

Hektor dedi ki...

İsabetli bir düşünce. Ortak noktaları olan kişilerin bir araya gelmesi güzel bir diyalog oluşmasına sebep oluyor.