13 Ocak 2016 Çarşamba

RÜYAMDA 13 OCAK


Rüyamda ölen kedimin yokluğundan yararlanarak evin içini istila eden kedilerle savaşır durumda buluyorum kendimi. Liderleri olan kedi son derece alımlı, parlak tüylü, süslü, tasmalı ve de zeki biri. Diğerlerini örgütlü bir şekilde evin içine sokuyor, ölen kedimin mamalarını yediriyor ve tuvaletini kullandırıyor, onun yattığı ve oturduğu yerlerde arzu endan ettiriyor. Neler oluyor diye yanlarına gittiğimde olanca hızlarıyla dışarı kaçarak evi terk ediyorlar. Bu böylece bir kaç kez sürüyor. Sonunda yorulmuş olacaklar ki, içeri girmeyi kesiyorlar ve hatta görüş alanımızdan çıkıyorlar.
(Varlığında sokak kedilerini balkona sokmaz, onlarla hırlaşır, kavga ederdi. Ondan gizli beslerdik ve severdik sokak kedilerini. Öldüğünde tüm ardında bıraktığı mamalarını, sepetini, evini ve tıuvaletini sokak kedilerinin emrine tahsis ettik. Şimdi onlar kışı sıcak ve güvenli geçirecekler ve hatta içlerinden hamile olana doğumevi bile olacak).

2 yorum:

Joujou dedi ki...

Kedin için çok üzgünüm sevgili Hektor... Can (kuşum) avcumda son nefesini verdiğinde hissettiğim acıyı hala unutamıyorum.

Hektor dedi ki...

Teşekkür ederim, sevgili Joujou. Onun şimdiki yeri Tuzla Hayvan Barınağı Mezarlığı.